Thursday, 14 February 2013

Segmen Blogwalking & Topup RM5


Salam sejahtera awak, awak dan awak   > _ <

Baiklah. Jess cuba masuk segmen ni. Harap-harap bolehlah bertambah kengkawan Jess 

dalam blog.ehe  ^_^ 

 

 

Segmen ini berlangsung selama 1 minggu sahaja.
 
12 / 02 / 2013 - 19 / 02 /2013

 

Support me, ya~

15 comments:

Mazelina Zaini said...

hai awakk , thanks sebab sudi join :)

Hidayatul Afzam said...

singgah + follow dari segmen yang sama :)

http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

Jess Rose said...

Thanks jugak kat awak, Mazelina ^_^

Jess Rose said...

Oraits Hidayatul ^_^ Nanti Jess singgah .

aisyah humaira' said...

semoga menang rm5 :)
niera dtg bw sini :)
http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

Syhera Rosdan said...

Datang dari segmen yang sama menerjah ke blog yg awesome ni :)
http://kisahsipenaip.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5-by-ninaa.html
jemput datang :D

Tashyra Sha said...

follow here #23 mind follow me back?
dari segmen yg sama :)
ohthrillers.blogspot.com

#JemahAwesome said...

Hi,Ayna terjah sini! Done follow! Meh lah singgah blog Jemah pulaks! ^^
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

farah syamimi said...

dari segmen yang sama :)

http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

saya memerlukan pertolongan anda
DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

Hadir mencari erti nilai persahabatan..follow sini

Jess Rose said...

Wah..bestnya ramai kengkawan baru ^_^ Thanks blogwalking kat blog x seberapa ni..ehe..Jess follow back korang k ~

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

nurul atika said...

dari segmen yang sama http://itsnurulatikastory.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

Mieza Suhaini said...

done follow #28
dari segmen sama.
sudi follow balik :)

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-topup-rm5.html