Saturday, 16 February 2013

Segmen Follow Kaw ! Kaw ! By HOT MASA KINI





Salam semanis bicara, semua ^_^


Tengah malam ni, Jess cuba join segmen yang betul-betul 'HOT!'

Segmen ni sesuai untuk korang yang nak tambah follower & kawan blog baharu..

Apa lagi? Jom! Sama-sama follow & blogwalking. 

 

   Syarat-syarat sangat-sangat mudah:


Follow Blog HOT MASA KINI

Buat entri bertajuk"Segmen Follow Kaw ! Kaw ! By HOT MASA KINI"

Copy banner di atas dalam entri korang.

Lau dah siap,tinggalkan link entri korang tu di ruang komen blog Hot Masa Kini.

(Comelkan lebah ni...copy dari blog tu jugak..ehe..soe admin..)



Follow Kaw ! Kaw ! jesse_rose@blogspot.com ok. ^_^


4 comments:

farah syamimi said...

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-kaw-kaw-by-hot-masa-kini.html

memerlukan pertolongan anda
DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

dah follow awak :)

RadhiahIlyas ッ said...

dari segmen sama :) done follow sini jgk

http://catberrymilk.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-kaw-kaw-by-hot-masa-kini.html

Iyraa Cariyno said...

done follow...klau sudi follow la balik.. ^_^

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-kaw-kaw-by-hot-masa-kini.html

sahizatul sahimi said...

dari segmen yg sama :)
http://aiskrimvanillacoklat.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-kaw-kaw-by-hot-masa-kini.html