Tuesday, 5 March 2013

Dapat novel free dari THR Gegar!


Marang kerapu marang skeper,

Ikan kerapu naik skuter,

Awak-awak semua apa cer?,

Meh baca ni, cer citer.. 

Hak'aloh..apa punya pantun la ni..ehe..maaf2..saja nak kasi lain sikit. Salam sejahtera dan salam 1Malaysia.

Entry kali ni merupakan pasal diri sendiri yang nak 'show off' ckit (hak'aloh..) pasal Jess dapat novel Kudakap Erat Cintamu karya Hidayah Othman.

Novel? Sebenarnya..novel ni Jess dapat secara percuma dari stesen radio pantai timur iaitu THR GEGAR . 

Mesti korang hairan macamana Jess boleh dapat 'free'. Cer citer..cer citer..


Usop Wilcha (Wheelchair )- watak paling lawak dalam citer Zombie Kg. Pisang yang aku minat.

Haritu, Jess jalan-jalan dalam dunia maya, hajat di hati nak dengar lagu Melayu 90-an, berhentilah kat rumah THR Gegar ni secara online.

Dah tu, Jess isilah satu peraduan untuk dapatkan novel free ni, yang penting kena wat ayat mantap..hehe..selang beberapa hari, Jess terkejut dapat pos dari alamat yang Jess tak sangkakan.


Bungkusan pos yang Jess dapat. Hehe.. Tengok tu..dari THR dept.


Rupa-rupanya Jess berjaya dapat novel Kudakap Erat Cintamu dari stesen radio pantai timur yang terbaik ni..Selalu putarkan lagu-lagu best dulu dan masa kini.


 
Taraa! Novel pertama Jess dapat secara percuma...Harap2 ada lagi novel percuma..


Jadi, kat sini Jess sangat-sangat menghargai pemberian yang tak disangka-sangkakan ni, kerna tiba-tiba terdetik hati Jess nak isi peraduan haritu..Terima kasih diucapkan buat THR Gegar. 


Peraduan yang cukup bermakna dan menjadi platform untuk merapatkan stesen radio ini dengan masyarakat di luar konti tak kira dimana sekalipun kita berada.




Dah baca, sila like k? Follow pun boleh..hehe ^_^



4 comments:

RadhiahIlyas ッ said...

wahh bestnye. BW HERE :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/03/nak-free-header.html

Jess Rose said...

Bestkan..hehe..tak sangka dapat novel free~ Okayh..nanti Jess menyusul~

Nory Zoulkefle said...

bestnyer dapat novel free...

anyway, done follow u back..=)

Jess Rose said...

Hehe..mekasih Nory sudi dtg kat cni ^_^