Tuesday, 5 March 2013

Menangi Album 4 Terhebat! -Slam,Exists,Mega,Gersang



Satu dua tiga rama-rama,

Mari tengok ini maa..

 

SALAM PANAS-PANAS PETANG, SEMUA ^_^


Petang ni, sekali lagi terdetik hati Jess nak ikut peraduan secara online kat THR GEGAR.



Kali ni, pihak THR nak pilih siapa yang bakal memenangi album 4 Terhebat ni..Siapa yang terhebat tu? 
4 kumpulan rock 80/90-an dulu yang terdiri daripada kumpulan Slam, Exists, Mega dan Gersang.

Wah..kalau lah dapat album ni..boleh la pasang kat umah cuti-cuti nanti..


Senang je cara nya, korang gi link THR Gegar yang kat atas tu..kemudian, jawab soalan mudah. Terima kasih jugak diucapkan kepada Sony Music Malaysia.

Lagu-lagu best!

1.  Gerimis Mengundang 

2.Mengintai Dari Tirai Kamar 

3. Bayangan Gurauan dari Mega

4. Masih Aku Terasa


Contoh soalan-soalannya..mudah kan?

Apa lagi? Jomlah 'join' sekali.. Manatau dapat..Syoknya dapat album ni..boleh layan lagu Slam tu..huhuu..atau bagi kat parents ke..


Huhu..takkan baca je kot, like la sekali..ehe ^_^



Semoga berjaya, korang!



2 comments:

Saiful Anuar Safian said...

salam...sy suka pray 4 sabah...i follow u 35...nice blog too..hit me back k

Jess Rose said...

Thanks Saiful~Pray for Sabah.