Wednesday, 27 March 2013

Segmen: 300 Bloggers



Selamat pagi anak-anak Malaysia!


Baiklah. Pagi ni tiba-tiba Jess nak ikut Segmen 300 Blogger ni yang diusahakan oleh blogger Paly. Walaupun sibuk dengan assignment yang sememangnya berlambak. Dah memang gitu kehidupan seorang penuntut ilmu..Redah dan redha k..eheh..Baiklah semoga segmen ni berjaya dan semoga cepatlah siap assignment2 kita semua dengan kualitinya ^_^


Jom join ramai2..~


Syarat Segmen 300 Blogger ni simple je:-


1. Buat satu entri bertajuk "Segmen: 300 bloggers", letak gambar atas dan backlink ke entri ni.
2. Publish dan hantar link korang, settle.

Tarikh tamat @ 3 April 2013 | Tepat pada masa 11:59 malam


Okayh..Jess undur diri dulu. Sayonara ^_^ Good Luck u all ~


14 comments:

Anis Zainudin said...

anis singgah sini dr segmen same :)
done follow sini :)
jemput singgah blog anis dan follow balik kalau sudi :)
http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

najiah shaharain said...

slm kenal.dari segmn yg sama.followers ke 105

Ainur Athikah said...

Assalamualaikum, awak kena tag di sini:

http://boladuri.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-penggal-ke-2-review-blog.html

---> ^_^

Nao Mei said...

singgah menyapa

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

cik akak tinggalkan cop kaki kat sini...

aiin baharom said...

salam singgah n follow dr segmen sama...jom singgah n follow back tq
http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Zaharah Jamilah said...

assalamualaikum
singgah sini dr segmen yg sme

jmput singgah
http://pinkdiary91.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

gut luck

Nurul Farahizzati said...

good luck for the segment :)Ice Princess

Jess Rose said...

Thanks semua ^_^ Jess follow balik.~ Semoga berjaya..hihi

chinta said...

singgah dari segmen yang sama dan follow

Penjejak Mimpi said...

Salam ziarah dan balas kunjungan. Sudah follow awak juga.. :)

Jess Rose said...

Terima kasih sume ^_^

Khairul Zamri said...

Dari segmen yang sama :) Segmen: 300 Bloggers

Mimie Najib said...

salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

I follow ~ =)