Thursday, 7 March 2013

Segmen : Cari Bloglist Sebulan By Nabila Medan


Salam bayu pagi, semua.. ^_^

Jess join segmen pink ni..ehe..harap2 terpilih jadi bloglist..


 Segmen ni dah nak tamat dah --> 9 Mac 2013..Nasib baik Jess ternampak segmen ni tadi.Untuk korang yang nak join sekali segmen ni, ikutlah syarat2 kat bawah ni..cepatan. 

Syarat yang pertama :

1. Follow blog NabilaMedan

Syarat yang kedua :  

2. Click Here  

Syarat yang ketiga :


3. Buat entri "Segmen : Cari Bloglist Sebulan By NabilaMedan"

Syarat yang keempat :

4. Letak banner  & linkkan ke entri ini dan tag lah kat kawan-kawan


DAN Syarat yang terakhir :

5. Tinggalkan link entri korang dekat bahagian komen kat blog NabilaMedan

 

 Ni bukti Jess dah click here tu..

Dah like and rasa cam nak join je..huhuu


 Lastly, Jess nak tag saudara saudari blogger yang lain. Harap2 dorang join sama.. ^_^

 

 Saudara  & Saudari 


 # Harap2 Jess terpilih nanti.. ^_^ btw, blog Nabila Medan memang kemas, kiut & versatil..blog idola Jess..ehe..






2 comments:

Mohd Hakim said...

http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/cari-bloglist-sebulan-by-nabilamedan.html

http://www.rakyatsiber.uni.me/2013/03/cari-bloglist-sebulan-by-nabilamedan.html

eCha said...

singgah dari segmen sama.. :D

da join GA nie??

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html