Friday, 3 May 2013

Siapa ada service design blog? Help me!



Salam Sabtu ^_^

Jess sekarang kebingungan macamana nak cantikkan blog Jess ni..Dah berbulan2 dah Jess mencari blogger2 yang ada tempahan design blog..Tapi malangnya semua dorang sibuk dan ada yang tak reply langsung..huhu..sedih pun ada..Jess tak dapat nak design sendiri sebab ada masalah kat bahagian html tu..Jess pun tak faham apa masalah dia.So, sapa-sapa yang dapat tolong design or ada yang buat service design..bagitau Jess k..Salam Sabtu..

#Nak gi menghabiskan baucer buku jap..eheh..