Friday, 3 May 2013

Siapa ada service design blog? Help me!



Salam Sabtu ^_^

Jess sekarang kebingungan macamana nak cantikkan blog Jess ni..Dah berbulan2 dah Jess mencari blogger2 yang ada tempahan design blog..Tapi malangnya semua dorang sibuk dan ada yang tak reply langsung..huhu..sedih pun ada..Jess tak dapat nak design sendiri sebab ada masalah kat bahagian html tu..Jess pun tak faham apa masalah dia.So, sapa-sapa yang dapat tolong design or ada yang buat service design..bagitau Jess k..Salam Sabtu..

#Nak gi menghabiskan baucer buku jap..eheh..

5 comments:

Noor Najwa said...

blog jess dh comel la...nak edit apa lagi.. follow najwa balik di http://muslimahsejati96.blogspot.com/

syahirah said...

boleh minta tolong kt blogger ni. dia kwn sya.

http://impianakumemetikbintang.blogspot.com/

Jess Rose said...

haha..tenkiu Najwa~Sejuk hati Jess membacanya..Jess dh follow..^_^

Jess Rose said...

Tenkiu Syahirah tolong suggest kat Jess ^_^Appreciate it..Jess try kontek dya skrg..

Tinta Lana said...

Salam :)

Err..saya ada buat dsgn template juga jess. Jika berminat bleh jenguk dulu ke blog saya.. lihat terma dan syarat.