Sunday, 12 January 2014

NOVEL TERBAHARU RIDUAN JUDIN ALA-ALA RAMLEE AWANG MURSHID!


Selamat malam uoollss~


Entry kali ni Jess nak kongsi kat korang semua yang Jess betul2 teruja tahap gaban sebab impian classmate Jess, si Riduan ni kiranya bakal mencapai impiannya menerbitkan novel-novel karyanya iaitu M.U.R.S.H.I.D. & HIJAB RINDU

Selalunya karya-karya Riduan ni terpengaruh dengan tulisan Ramlee Awang Murshid sebab dia salah seorang peminat setia novelis terkenal tanah air tu..Excited bukan apa..Sebab dah lama dah si Riduan ni menaip2 kat kelas walaupun kiteorg bising gilaa..~ Akhirnya, segalanya bakal membuahkan hasil. Tahniah Wan! Korang boleh baca novel-novel dia secara online, sehinggalah bacaan online meningkat, lepastu barulah pihak Karangkraf akan terbitkan novel classmate Jess ni..


Korang boleh klik link novel M.U.R.S.H.I.D  ni untuk baca secara percuma. Klik ya jangan tak klik. ^_^



Klik link ni plak untuk baca novel HIJAB RINDU


Oraits! Jess harap sama2 kita sokong apa-apa pun yang diusahakan oleh kawan2 sekeliling kita ya..pi sokong benda2 yang baiklah..eheh..Jess pon ada wat novel..pi jadi simpanan peribadi je la..haha..Kbai! Adios Amigos~~



4 comments:

Hatiku Di Harajuku said...

wahh, terima kasih Jess. Terbaik hehe...

Jess Rose said...

Welcome Riduan!Heheh..

Razil Tahir said...

Wah! Kagum!
Tahniah Riduan!
Kena support nie. Nanti mintak dia sign-kan untuk saya ya? :)

Hatiku Di Harajuku said...

#Razil Tahir. Terima kasih... InsyaAllah kalau ada rezeki, boleh saja bah... hehe :)